Notice: Function add_theme_support( 'html5' ) was called incorrectly. You need to pass an array of types. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.6.1.) in /var/www/vhosts/appmania.nl/domains/sanotravel.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5833
De beste redenen om op vakantie te gaan in Aruba – Sanotravel.nl
skip to Main Content

De beste redenen om op vakantie te gaan in Aruba

reizenWaarom kies je voor een vakantie naar Aruba? Gekoeld door warm turquoise water en blauwe wind is Aruba het hele jaar door een zalige plek omgeven door constante zonneschijn en poederachtige witte zandstranden. Op dit eiland vind je tal van interessante bezienswaardigheden, gezellige feestje, geweldig eten en vriendelijke mensen die je graag begroeten en omhelzen. Bovendien zijn er veel manieren om te ontspannen, de geweldige natuur te verkennen, te genieten van de wilde kant en het geluk te vinden zoals jij dat wilt. Er zijn nog veel meer redenen waarom je jouw vrienden of je gezin zou moeten meenemen om te komen genieten van het prachtige eiland Aruba! Daarom nemen we er hier een paar met je door. 

Perfect weer, het hele jaar door 

Ben je op zoek naar een zomers plekje en wil je even ontkomen van de barre en grijze Nederlandse winter, dan is een villa huren Aruba de perfecte manier om dat te doen. Een typische dag op Aruba is er een met veel zon en temperaturen boven de 25 graden. Het eiland staat bekend als een met de laagste regenvalcijfers in het Caribisch gebied en het stabiele klimaat van het eiland het ideaal voor elke vakantie.

Genieten van diversiteit

Wist je dat Aruba is qua bevolking een van de meest diverse landen ter wereld is? De lokale bevolking spreekt thuis Papiamento, maar de meeste mensen spreken ook vloeiend Engels, Nederlands en Spaans. Albanezen worden geprezen als de vriendelijkste mensen in het Caribisch gebied en begeleiden bezoekers graag naar de beste bestemmingen.

Door de verscheidenheid aan etnische groepen die op het eiland wonen, zijn er diverse keukens die op dit Caribische eiland te vinden zijn. Geniet van Afrikaanse tot Europese smaken, en van gourmet tot streetfood. Jouw culinaire ervaring op Aruba is een ontdekkingsreis en zul je je nooit vervelen met alle lekkere smaken. Ga langs een van de vele lokale snackbars op weg naar het strand en bestel een broodje kroket met een flesje Balasi bier! In verschillende restaurants kun je natuurlijk ook genieten van Caribische specialiteiten zoals calco stoba, arroz moro en pastechi. 

De mogelijkheden voor excursies zijn eindeloos

Aruba is perfect voor een groepsvakantie. Hoewel het verleidelijk kan zijn om je hele vakantie in een luxe vakantiehuis 10 personen door te brengen, heeft Aruba zoveel mogelijkheden dat het zonde zou zijn om alleen bij het zwembad te relaxen! In feite zijn de meeste plekken op loopafstand van lokale markten, restaurants, winkelgebieden en andere populaire gebieden. Daarnaast zijn er tal van activiteiten, zoals paardrijden, kajakken, bergheuvels beklimmen en windsurfen. De flora en fauna maakt Aruba ook een ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Hier vind je Hyena’s, tropische vogels, ezels en wilde geiten die over het hele eiland te zien zijn!

Back To Top