Notice: Function add_theme_support( 'html5' ) was called incorrectly. You need to pass an array of types. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.6.1.) in /var/www/vhosts/appmania.nl/domains/sanotravel.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5833
Nieuwe bestemmingen ontdekken met een reistas – Sanotravel.nl
skip to Main Content

Nieuwe bestemmingen ontdekken met een reistas

Yes, staat er een leuk reisje op de planning? Gaaf! Waar gaat de reis heen? Ga je op stedentrip naar een toffe stad zoals Parijs, Londen of Berlijn, is het tijd om even 2 weken te niksen aan het strand in Spanje of ga je misschien wel een stapje verder en ga je rondtrekken door het mooie Azië? Waar je ook heen gaat… Tijdens deze trip neem jij natuurlijk een mooie reistas met je mee!

 

Enorm praktische reistassen

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je spullen mee te nemen in een koffer, trolley, of backpack, maar heb je er ook al eens aan gedacht om een mooie reistas met je mee te nemen als bagage? Een reistas is namelijk super praktisch. Alle ruimte van het grote hoofdcompartiment kan optimaal worden benut door de fijne opening middels een rits die bijna helemaal rond gaat. Er zijn reistassen in een wat kleiner formaat met een inhoud van 30 liter, en er zijn hele grote formaten reistassen met een inhoud van tot wel 60 liter. Dat kun jij sowieso al jouw kleding, handdoeken en je toilettas in kwijt! Door de handige vakverdeling is het ook mogelijk om kleinere spullen goed geordend en lekker overzichtelijk in de tas op te bergen.

 

Daarom kies je voor een reistas

Een andere reden om te kiezen voor een reistas als bagage op reis is omdat je eenmaal op de plaats van bestemming je spullen op dezelfde manier uit de tas kunt halen als op de manier waarop je de tas hebt ingepakt. De kans is groot dat al je kleding nog net zo ligt zoals je deze in eerste instantie hebt neergelegd. Je kleding is niet door elkaar geschud en is daarom niet gaan kreuken. Dit komt omdat je een reistas, anders dan bij een koffer, liggend inpakt en vervolgens in dezelfde houding oppakt. Dat zorgt voor kreukvrije kleding en een netjes ingepakte tas!

 

Kies voor een prachtige leren reistas wanneer je in stijl op reis wilt gaan, of ga voor een mooie canvas weekendtas van bijvoorbeeld Herschel. Veel plezier op reis!

Back To Top