Notice: Function add_theme_support( 'html5' ) was called incorrectly. You need to pass an array of types. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.6.1.) in /var/www/vhosts/appmania.nl/domains/sanotravel.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5833
Retraite: kom tot rust met deze opties – Sanotravel.nl
skip to Main Content

Retraite: kom tot rust met deze opties

Biologisch eten, ontgiften, spabehandelingen, yogacursussen, uw batterijen opladen of uw wellnessreis beginnen op een van de meest pittoreske locaties van de wereld? Ja, dat is een retraite. Van luxueus tot uitdagend, er is tegenwoordig een retraite voor elke behoefte. Hieronder hebben wij er enkele voor u verzameld om uw keuze eenvoudiger te maken.

 

Stedelijke retraite

Heeft u geen tijd om op vakantie te gaan? Wat dacht u van een stedelijke retraite binnen de grenzen van het land? Er zijn heel wat intieme retraites met een maximaal aantal deelnemers om aandacht te schenken aan ieders welzijn – van yogales met uitzicht op de skyline van de stad tot de verschillende workshops, het heerlijk gezonde eten en alles wat je leert maken, neem je mee naar huis. De nadruk ligt op hoe je een gezond leven kunt leiden met een positieve mindset. En daarvoor hoeft u geen verre en dure reizen te maken!

 

Luxueuze retraite

Wanneer u zich wilt laten verwennen boven alle niveau’s, dan zijn er heel wat retraites te vinden in de luxe categorie. Locaties die omgeven worden door glooiende heuvels, een weelderige natuur en prachtig zeewater met parelwitte stranden en accommodaties waar u al zolang van droomt. Het wordt echt niet veel mooier dan wat u wordt aangeboden in deze luxueuze resorts.

 

Stilte retraite

Wanneer u op zoek bent naar een uitdaging, wat dacht je van een 10-daagse Vipassana? Ook bekend als een stilte retraite. Dit soort retraite is een oude boeddhistische praktijk en staat open voor iedereen. Goed om te weten, is dat het geen wandeling in het park is. Bij aankomst worden mobiele apparaten ingeleverd, want er is geen tijd voor selfies en updates. U leeft gedurende de retraite-dagen in afzondering. Tijdens de retraite staat u als ​​deelnemer om 04.30 uur op, neemt u slechts twee maaltijden per dag in en mediteert u gedurende 12 uur – allemaal in stilte. Degenen die het doormaken noemen het een transformationele ervaring.

Back To Top