Notice: Function add_theme_support( 'html5' ) was called incorrectly. You need to pass an array of types. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.6.1.) in /var/www/vhosts/appmania.nl/domains/sanotravel.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5833
Weetjes voor een goedkope familie vakantie in Nederland – Sanotravel.nl
skip to Main Content

Weetjes voor een goedkope familie vakantie in Nederland

Het is altijd leuk om gezellig tijd vrij te maken en die te spenderen met jouw familie. Na de intensieve dagen op de werkvloer en/of op school gehad te hebben, verdien je nu wel een onvergetelijke vakantie met de familie. Familie vakanties hoeven niet altijd zo lux gehouden te worden, omdat die ook op simpele manieren kan geschieden. Het is dan van belang dat je creatief bent! Heb je enig idee hoe je op goedkope manieren een gezellige tijd met jouw familie kunt doorbrengen in Nederland? Ik kan je meer hierover vertellen! Hierbij raad ik je aan om de vastleggingen hieronder te lezen. Ik wens je ook nog heel veel leesplezier toe!

Nederland heeft volop keuzes om familie vakanties tot een onvergetelijk moment te maken. Ik vertel je hieronder meer over goedkope familie vakanties in Nederland:

 • Op hele leuke websites kun je leuke tripjes boeken voor jou en jouw familie:

Een hele goede website is De Vakantie Discounter. Zij hebben leuke vakanties voor je die je heel goed kunt gebruiken om tijd te spenderen met jou familie. De door de mensen meest geboekte familie vakanties, zijn onder andere:

 • Landgoed Ruwinkel
  • Vakantiepark Het Timmerholt
  • Dormio Resort Maastricht
  • Hogenboom Vakantiepark Herperduin
  • Vakantiepark & Safari Resort Beekse Bergen
  • Attractie- & Vakantiepark Slagharen
  • Eurocamping Vessem
  • Resort Bad Boekelo
  • Camping De Rammelbeek
  • Libema Vakantiepark Dierenbos
  • Worldhotel Wings Rotterdam
  • Campin Gorishoek
  • Bastion Hotel Maastricht Centrum

Deze plekken zijn slechts voorbeelden van de meest bezochte plekken in Nederland. Wellicht kun je samen met jouw familie ook daarheen gaan om een hele leuke tijd samen te hebben. Met een bedrag van maximaal 300 euro’s kun je bij al deze plekken aan jouw trekken komen. Dit bedrag is met andere woorden nog redelijk om met de familie uit te gaan. De keus ligt dus totaal bij jullie!

 • Goedkopere bestemming voor familie vakanties:

Indien je 300 euro’s te veel vindt, hebben wij een andere oplossing voor je. Dit komt, omdat wij ook een andere plek kennen waar je goedkoper kunt genieten met jouw familie. Het gaat hierbij om een bedrag minder dan 100 euro’s. Je kunt deze vinden op de website van Home Away. Een leuke plek die je kunt bezoeken, is namelijk de plek waar je vakantiehuizen in Limburg kunt aantreffen voor maar vanaf €85,- per nacht.

 • Goedkope vakantiehuisjes voor jou en jouw familie:

Op de pagina van Home Away, zul je opmerken dat zij ook leuke en goedkope vakantiehuizen te bieden hebben. Hierbij kun je denken aan:

 • Een gezellige vier-persoons semi-vrijstaande woning.
  • Een luxe 6-persoons rijtjeshuis.
  • Het huren van appartementen met ook nog een eigen leuk terrasje.
 • Vertel leuke dingen, zoals verhalen, moppen, grapjes, etc.:

Wanneer jij samen met jouw familie al keuzes hebt gemaakt en jullie je zodoende al bevinden op de bestemmingen, is het altijd belangrijk dat jullie het gezellig weten te houden. Je kunt dit bijvoorbeeld doen, door in de avond hele leuke verhaaltjes te vertellen. Gooi af en toe ook wat grapjes ertussen. Het zijn deze eenvoudige dingen die maken dat familie vakanties nooit te vergeten zijn!

 • Breng jouw camera ten alle tijden met je mee:

Om nu de gezellige momenten zwart-op-wit te hebben, is het belangrijk dat je foto’s schiet. Op die manier kun je altijd terug kijken naar de leuke herinneringen. Je hoeft hierbij geen dure camera aan te schaffen hoor! Dit komt, omdat je tegenwoordig jouw mobiel ook als een substituut middel kunt gebruiken. Heel simpel en heel handig! De mobiele telefoons die ontzettend mooie foto’s kunnen schieten, zijn de Galaxy S-series vanaf de S6 naar boven en de IPhone series vanaf de 6 naar boven. Neem deze tips dus ook mee om heldere foto’s te schieten. Wellicht beschik je niet over deze mobiele telefoons en jouw moeder wel, dan kunnen jullie steeds weer overeenstemmen om leuke foto’s te schieten.

 • Vervoersmiddel:

Ga samen met jouw familie na hoe jullie je zullen of willen verplaatsen. Kiezen jullie eerder voor jullie privé vervoer of wens je een auto in te huren? Indien jullie er geen moeite mee hebben om meer uit te geven aan vervoer, kun je het liefst een auto inhuren. Die auto zal jullie beter het gevoel geven dat jullie daadwerkelijk op vakantie gaan. Tja, de keus ligt dus bij jullie! Jullie dienen gezamenlijk na te gaan wat zo graag gedaan dient te worden. 

Ik hoop dat je dit artikel leuk en vooral handig hebt gevonden. Verder weet ik zeker dat deze weetjes je kunnen helpen voor het vinden van de beste goedkope familie vakanties in Nederland. Nederland heeft je heel veel te bieden als je die maar weet te vinden en daarom raad ik je aan om gebruik te maken van de bovenstaande weetjes. Een onvergetelijke tijd doorbrengen met jouw familie is heel erg leuk en vooral van belang. Het is soms wel nodig om familie boven geld te zetten. Tot slot wens je ik je hele fijne tijd toe met jouw familie in ons geliefd land Nederland!

Back To Top